COVID-19 informatie

Deze informatie is geüpdatet op 26 juni 2021

Beetje bij beetje wordt er weer meer mogelijk in de horeca. U bent nu ook weer binnen in ons restaurant van harte welkom. Daarnaast blijft ons grotendeels overdekte terras uiteraard ook een fijne plek om te vertoeven.

Het afhalen van gerechten is helaas niet meer mogelijk.

Bekijk menu

 
 

Reserveren

De regels zijn tijdens deze fase van de corona maatregelen heel eenvoudig.

 • Reserveren is verplicht.
  Tip: Gebruik hiervoor onze online reserveer widget rechts onderin uw scherm.
 • Spontaan langskomen mag! U reserveert dan aan de deur een tafel, mits er nog plek is.
  Zitten wij vol, dan hebben wij een wachtbankje of een leuke wandelroute voor u om de tijd te doden.
 • Eén huishouden óf maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens per tafel.
  Met meer huishoudens komen mag, maar dan zitten jullie aan aparte tafels. We proberen die tafels dan wel bij elkaar in de buurt te plannen.
 • Kinderen onder de 13 ook meetellen bij het aantal gasten a.u.b.
  Als u dit niet doet, bestaat de kans dat wij u aan een te kleine tafel plaatsen waardoor krap komt te zitten. Het is in dat geval niet altijd mogelijk om u naar een grotere tafel te verplaatsen. Baby's hoeft u niet mee te tellen.
 • 2 uur per reservering.
  De gemiddelde tijd dat een gezelschap bij ons aan tafel vertoeft is ongeveer 1,5 uur. De tijdmarge van 2 uur is dus ruim bemeten. We kunnen ons voorstellen dat u soms iets langer zou willen blijven. Hier kunnen wij in overleg naar kijken en is afhankelijk van de drukte op dat moment en de reserveringen die ná u nog moeten komen.
 • Kom op tijd!
  Niet te vroeg en niet te laat. Komt u te vroeg, dan bestaat er een grote kans dat u moet wachten tot uw tafel beschikbaar is. Komt u zonder bericht te laat, dan kunnen wij de tafel niet langer dan 15 minuten voor u vasthouden. Uw eindtijd blijft ongewijzigd.
 • U hoeft bij ons géén mondkapje te dragen.
  Zowel binnen als buiten is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Het mag wel uiteraard. Ons personeel draagt ook geen mondkapjes meer

Huisregels

Ons streven is om een laagdrempelig restaurant te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Huisregels hebben we daarom zo min mogelijk. Helaas zijn ze in deze tijd onmisbaar, óók in tijden van versoepelingen. We moeten samen deze lastige periode door zien te komen.

Daarom, zonder verdere opsmuk, hieronder onze huisregels. Wel op een mooie felle ondergrond want dan vallen ze goed op.

 
 
COVID-19 INFO

Helaas is het vandaag geen terrasweer en is ons terras vanaf 15:00 uur gesloten. U kunt dus voor vandaag niet meer reserveren en ook take away is helaas niet mogelijk. Hopelijk schijnt morgen weer de zon...!