COVID-19 informatie

Deze informatie is voor het laatst herzien op 13 juni 2021

Beetje bij beetje wordt er weer meer mogelijk in de horeca. Vanaf 5 juni bent u ook weer binnen in ons restaurant van harte welkom. Daarnaast blijft ons grotendeels overdekte terras uiteraard ook een fijne plek om te vertoeven. Zowel binnen als buiten werken wij met een maximale bezetting van 50 gasten.

Verder zijn de openingstijden verruimd. Wij zijn vanaf 5 juni weer als vanouds geopend op woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:30 uur.

Het afhalen van gerechten is helaas niet meer mogelijk.

Bekijk menu

 
 

Reserveren

De regels zijn tijdens deze fase van de corona maatregelen heel eenvoudig.

 • Reserveren is verplicht.
  Tip: Gebruik hiervoor onze online reserveer widget rechts onderin uw scherm.
 • Spontaan langskomen mag! U reserveert dan aan de deur een tafel, mits er nog plek is.
  Zitten wij vol, dan hebben wij een wachtbankje of een leuke wandelroute voor u om de tijd te doden.
 • Eén huishouden óf maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens per tafel.
  Met meer huishoudens komen mag, maar dan zitten jullie aan aparte tafels. We proberen die tafels dan wel bij elkaar in de buurt te plannen.
 • Kinderen onder de 13 ook meetellen bij het aantal gasten a.u.b.
  Wij mogen maximaal maar 50 gasten tegelijk op ons terras ontvangen. Het is dus belangrijk dat u het juiste aantal gasten opgeeft bij het maken van de reservering. Komt er later nog iemand bij? Informeer dan eerst bij ons of daar nog ruimte voor is.
 • 2 uur per reservering.
  Dit geldt niet voor reserveringen gemaakt vóór 13 juni, daarvoor geldt nog 1,5 uur. Bij het maken van uw reservering kiest u zelf de gewenste begintijd. De eindtijd van uw reservering wordt dan automatisch aan u meegedeeld.
 • Kom op tijd!
  Niet te vroeg en niet te laat. Komt u te vroeg, dan bestaat er een grote kans dat u moet wachten tot uw tafel beschikbaar is. Komt u zonder bericht te laat, dan kunnen wij de tafel niet langer dan 15 minuten voor u vasthouden. Uw eindtijd blijft ongewijzigd.
 • Bij het halen van een ijsje, toiletbezoek of als u binnen gaat afrekenen is het dragen van een mondkapje verplicht.
  Dit geldt ook als u alleen gerechten komt afhalen.

Huisregels

Ons streven is om een laagdrempelig restaurant te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Huisregels hebben we daarom zo min mogelijk. Helaas zijn ze in deze tijd onmisbaar. We moeten samen deze moeilijke periode door zien te komen.

Daarom, zonder verdere opsmuk, hieronder onze huisregels. Wel op een mooie felle ondergrond want dan vallen ze goed op.

 
 
COVID-19 INFO

Helaas is het vandaag geen terrasweer en is ons terras vanaf 15:00 uur gesloten. U kunt dus voor vandaag niet meer reserveren en ook take away is helaas niet mogelijk. Hopelijk schijnt morgen weer de zon...!