Huisregels tijdens corona

 
 

Ons streven is altijd geweest om een laagdrempelig restaurant te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Huisregels hebben we daarom zo min mogelijk. Helaas zijn ze in deze tijd eventjes onmisbaar. We moeten samen deze periode door zien te komen en we nemen uw en onze veiligheid heel serieus.

Daarom, zonder verdere opsmuk, hieronder onze huisregels. Wel op een mooie felle ondergrond want dan vallen ze goed op.

NB: Huisregels voor het laatst herzien op 8 augustus 2020

 
 
 
 

Aanpassingen restaurant

 
 

We hebben het restaurant en onze werkwijze grondig onder de loep genomen tijdens de verplichte periode van sluiting in maart, april en mei. En ook nu we weer open zijn, zullen we blijven analyseren waar we nog aanpassingen kunnen doen om u een veilige omgeving te bieden.

Wat is er tot op heden allemaal aangepakt:

  • Ons terras is overkapt met een transparant zeil zodat u met een gerust hart aan uw tafel kunt blijven zitten mocht er ineens een buitje vallen. De ruimte tussen de tafels is minimaal 1,5 meter.
  • Binnen is er uiteraard nog maar beperkt plek. We hebben daarom veel tafels weggehaald maar zijn er toch in geslaagd de huiselijke sfeer van ons restaurant te behouden. De ruimte tussen de tafels is uiteraard wel minimaal 1,5 meter.
  • Alle vloeren zijn geschrobd en opnieuw in de lak gezet.
  • De bar, de keuken, de tafels en de stoelen, werkelijk alles hebben we nog grondiger schoongemaakt dan we al deden om een frisse start te kunnen maken per 1 juni.
  • De menukaarten zijn verleden tijd. Bij aanvang wordt uw tafel fris opgedekt met placemats en bestekzakjes.
  • Stroop, poedersuiker, peper en zout: u krijgt dit allemaal per portie verpakt aangereikt.
 
RESERVEREN