Keukenmedewerker

Parttime / Bijbaan

Het recreatieve buitengebied 'Eiland van Schalkwijk' is erg populair onder wandelaars en fietsers. De strandjes langs de Lek trekken ook veel gezinnen aan.

PAND Pannenkoek bevindt zich in het hart van het Eiland van Schalkwijk en heeft een groeiende regionale bekendheid. Het restaurant is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling. Daarnaast biedt PAND Pannenkoek ouders met kinderen een ideaal uitje met binnen én buiten volop speelmogelijkheden.

Wij werken met een open keuken. Onze ervaren koks worden ondersteund door een garde van jonge dames en heren. Je komt dus te werken in een team met uiteenlopende leeftijden.

Taken en verantwoordelijkheden

Je helpt mee bij alle aspecten op de werkvloer. Dit is van dag tot dag zeer divers. Je helpt mee met mise-en-place (voorbereidende werkzaamheden), bakt pannenkoeken of maakt ze af, flipt burgers aan de bakplaat of bemoeit je met de voor- en nagerechten. Onze koks leren je graag de fijnere kneepjes van het vak. Daarnaast houd je samen met je collega’s de keuken schoon.

Functie eisen

Geen waslijst aan eisen van onze kant. We zoeken mensen die leergierig en flexibel zijn en het leuk vinden om samen met collega's af en toe de beuk erin te gooien. Ervaring met werken in een keuken is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar als dit de start is van een bloeiende carrière in de horeca, dan helpen wij je graag op weg!

Wij bieden jou

Een werkplek in een populair en sfeervol familierestaurant. We zijn een pannenkoekenrestaurant en dat betekent schappelijke werktijden tussen 11.00 en 21.30, ook in het weekend. Om te beginnen wordt je uitbetaald volgens de Horeca CAO maar bij bewezen kwaliteiten valt er meer uit te halen.

Als je dit leest dan ben je dus écht geïnteresseerd...

Solliciteer dan meteen en stuur ons je motivatie en CV. Dat kan door een mail te sturen naar ikwilwerken@pandpannenkoek.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


RESERVEREN