Medewerker bediening

Parttime / bijbaan

Het recreatieve buitengebied 'Eiland van Schalkwijk' is erg populair onder wandelaars en fietsers. De strandjes langs de Lek trekken ook veel gezinnen aan.

PAND Pannenkoek bevindt zich in het hart van het Eiland van Schalkwijk en heeft een groeiende regionale bekendheid. Het restaurant is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling. Daarnaast biedt PAND Pannenkoek ouders met kinderen een ideaal uitje met binnen én buiten volop speelmogelijkheden.

Ben je een flexibel ingesteld, gastvrij persoon en lijkt het je leuk om in een team op piekmomenten keihard te knallen? Dan is deze functie als bedieningsmedewerker iets voor jou!

Taken en verantwoordelijkheden

Je helpt mee bij alle aspecten op de werkvloer. Je bedient gasten, serveert gerechten uit of schept een ijsje. Het komt allemaal voorbij op een normale werkdag. Als je in de wijk loopt, zorg je dat alles op orde is en blijft. Je helpt mee het restaurant fris en schoon te houden. Gasten gaan bij jou met een voldaan en tevreden gevoel de deur uit.

Functie eisen

Geen waslijst aan eisen van onze kant. We zoeken mensen die leergierig en flexibel zijn en het leuk vinden om samen met collega's af en toe de beuk erin te gooien. Ervaring met werken in de bediening is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar als dit de start is van een bloeiende carrière in de horeca, dan helpen wij je graag op weg!

Wij bieden jou

Een werkplek in een populair en sfeervol familierestaurant. We zijn een pannenkoekenrestaurant en dat betekent schappelijke werktijden tussen 11.00 en 21.30, ook in het weekend. Om te beginnen wordt je uitbetaald volgens de Horeca CAO maar bij bewezen kwaliteiten valt er meer uit te halen.

Als je dit leest dan ben je dus echt geïnteresseerd...

Solliciteer dan meteen en stuur ons je motivatie en CV. Dat kan door een mail te sturen naar ikwilwerken@pandpannenkoek.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

RESERVEREN