Medewerker spoelkeuken

Parttime / bijbaan

Het recreatieve buitengebied 'Eiland van Schalkwijk' is erg populair onder wandelaars en fietsers. De strandjes langs de Lek trekken ook veel gezinnen aan.

PAND Pannenkoek bevindt zich in het hart van het Eiland van Schalkwijk en heeft een groeiende regionale bekendheid. Het restaurant is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling. Daarnaast biedt PAND Pannenkoek ouders met kinderen een ideaal uitje met binnen én buiten volop speelmogelijkheden.

Hou je van hard en secuur werken en is geen stapel borden voor jou te hoog? Dan ben jij zeker geschikt om ons team in de spoelkeuken te komen versterken. Na verloop van tijd kun je doorgroeien naar een functie in de keuken of de bediening.

Taken en verantwoordelijkheden

Je komt te werken in onze spoelkeuken, jouw nieuwe domein. Alleen of samen met een collega verzorg jij een blinkend schone vaat. Borden, kopjes, bestek, gardes, pannen, pollepels, mengkommen, alles krijg je voor je kiezen.

Je leert hoe het is om te werken in een team en als schakel in een groter geheel. Daarmee is het een perfect eerste bijbaantje.

Ervaring niet vereist. Wij maken van jou een specialist.

Functie eisen

Geen waslijst aan eisen. We zoeken leergierige, enthousiaste aanpakkers die minstens 1 dagdeel in het weekend beschikbaar zijn.

Wij bieden jou

Een werkplek in een populair en sfeervol familierestaurant. We zijn een pannenkoekenrestaurant en dat betekent schappelijke werktijden tussen 11.00 en 21.30, ook in het weekend. Om te beginnen wordt je uitbetaald volgens de Horeca CAO. Ben je een topper-in-de-dop? Dan kun je al snel doorgroeien naar een functie in de keuken of bediening en valt er, bij bewezen kwaliteiten, meer uit te halen.

Als je dit leest dan ben je dus echt geïnteresseerd...

Solliciteer dan meteen en stuur ons je motivatie en CV. Dat kan door een mail te sturen naar ikwilwerken@pandpannenkoek.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

RESERVEREN