Allergenen
PAND Pannenkoek
Heeft u een voedselallergie of -intolerantie?
Laat het ons weten, dan houden we hier extra rekening mee tijdens de bereiding van je gerecht.
In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen waarvoor de wettelijke vermeldingsplicht geldt. Onze ingrediënten komen daarnaast bij leveranciers vandaan waar deze allergenen ook verwerkt worden. We kunnen hierdoor kruisbesmetting helaas nooit 100% uitsluiten.
De 14 allergenen waar wij rekening mee houden zijn:
- Ei
- Gluten (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut)
- Lupine
- Melk
- Mosterd
- Noten (amandel, hazelnoot, walnoot, cashew, pecan, paranoot, pistache, macadamia)
- Pinda’s
- Schaaldieren
- Selderij
- Sesamzaad
- Soja
- Vis
- Weekdieren
- Zwaveldioxide (sulfiet)
Voor alle andere allergenen die niet in deze lijst staan, kunnen we in overleg met onze keuken wat er mogelijk is en wat niet.